Онук Пугачової зізнався, що над ним знущалися мати і бабуся

22 вересня 2009, 14:48

Поки співачка Крістіна Орбакайте та чеченський бізнесмен Руслан Байсаров ділять сина у суді, сам Дені вже вирішив з ким хоче залишитися.

11-річний хлопець вперше відверто розповів, що думає про конфлікт батьків і як його доводили до сліз зіркові мати та бабуся.

Син Орбакайте поділився з журналістами російського видання "Life.ru" своїм баченням скандальної історії.

"Ми з мамою поїхали в Америку відпочивати на місяці, і раптом приїхала Алла (Пугачова) і заявила, що я маю залишитись жити в Америці, оскільки у Росії немає майбутнього", - розповів Дені.


"Я засмутився, але мама і Алла наполягали на цьому, я плакав і просив дати мені можливість зв'язатися і поговорити з татом, але Алла сказала: "Я головна, я все вирішую, з батьком говорити не треба, я полечу до Москви і вмовлю його, потім поговориш", - згадує хлопець.

За його словами, він дуже хотів подзвонити батькові та поїхати з ним попрощатися. Але Пугачова та Орбакайте запевнили Дені, що рішення залишитись ів Америці було прийняте разом з батьком.

"Вони обдурили мене, я був дуже засмучений. Навіть плакав ночами. Потім мене повели до американської клініки, зробили сім щеплень у дві руки за один раз, потім у мене була температура за 39, я навіть не міг встати декілька днів і поворухнути руками", - розповів шокуючи подробиці онук Примадонни.

Після цього, за словами Дені, Пугачова полетіла з США. А через декілька днів повернулася до Росії і Орбакайте.

У результаті хлопець залишився в Америці з нянею, яка до того ж зовсім не знала англійської. Тож Дені постійно виконував роль перекладача.

"Потім мені сказали, що тато вимагає, щоб я терміново прилетів у Москву. Я прилетів, в аеропорті мене зустріла Алла і сказала: "Ти повинен вмовити папу, щоб він відпустив тебе в Америку, все залежить від тебе". Я сказав, що хочу до тата, і поїхав до нього", - згадує син співачки.

Дені вирішив не говорити нічого батькові. Тим паче Руслан Байсаров не задавав синові жодних питань з цього приводу.

Дені розповів всю правду про конфлікт батьків

Однак вже за тиждень сину подзвонила Крістіна Орбакайте й почала наполягати, щоб він поговорив з батьком.

"І тут я все йому розповів. Що не хочу жити в Америці, що вони мене змушують і вмовляють жити в Штатах, тому що у Росії немає майбутнього", - зізнався хлопець.

За словами Дені, він не хоче жити в США, тому що там він не зможе бачити батька.

"У Росії я маму не бачу, вона весь час на гастролях, а в Америці я і тата не побачу. Я не хочу жити з Мішею (нинішній чоловік Орбакайте)", - пояснив він.

Тож більше за все хлопець хоче жити саме з батьком. Але Дені додав, що коли мама при їздитиме з гастролей, то він залюбки житиме й з нею.

"А з нянею я жити не хочу і не хочу, щоб мною командували чужі люди. Друга няня кричить на мене, говорить, що повільно роблю уроки. Борсає від злості олівці. Я один, і мені нікому пожалітися...",- зізнався онук Примадонни.

Нагадаємо, з початку вересня Крістіна Орбакайте та її екс-коханий Руслан Байсаров не можуть домовитись з ким має жити син.

За рішенням Грозненського суду Дені повинен жити з батьком. Однак донька Примадонни хоче оскаржити це рішення в Московському суді.

А тепер ситуацію яка виникла між Байсаровим та Орбакайте вирішили розглянути й у Державні думі Росії, повідомляє "Інтерфакс".

"5 жовтня ми плануємо провести парламентські слухання з питань благоустрою російських родин і, зокрема, на них буде розглядатися ситуація, яка склалася навколо Дені Байсарова", - розповіла голова комітету Держдуми у справах сім'ї та молоді Олена Мізуліна.

Фото "Папарацци"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів