Кобзон приїхав на Донбас попри заборону СБУ. ФОТО

27 жовтня 2014, 13:25

Російський співак і депутат Йосип Кобзон також опинився у списку артистів Росії, яким заборонений в'їзд на територію України. Однак це не завадило Кобзону перетнути кордон й таки опинится у Донецьку.

Про те, що артист, так само як і актор Іван Охлобистін, тепер не має права перетинати український кордон, зауважив радник голови Служби безпеки України Маркіян Лубківський, пише "Газета.юа".

"Так, у нас є списки людей, які своїми діями загрожують національній безпеці України", - сказав він.

"В'їзд Кобзону в Україну заборонений", - наголосив Лубківський.


Та Йосипу Кобзону на ці заборони начхати. Співак вже прибув до Донецька, про що й пише "ТАСС".

"Хто ж у рідний дім візу просить? Я не прошу візу, я просто їду до себе додому", - заявив Кобзон.

На Донбасі Кобзона супроводжував один із лідерів терористів Денис Пушилін

А трохи раніше він так відреагував на заборону СБУ:

"Я їду до себе на батьківщину, в Донбас, де я народився і де мій пупок заритий, де я нагороджений трьома орденами шахтарської слави всіх ступенів і трьома орденами шахтарській доблесті. Для мене заборон немає. Мої земляки чекають на мене. Тому мені плювати на те, що вони придумали з п'яних очей. Для мене заборон немає, мої земляки чекають на мене".

Як відомо, 27-го жовнтя Кобзон заспіває у Донецьку. І не аби що, а гімн так званої самопроголошеної "Донецької народної республіки".

Запланований раніше концерт Кобзона почнеться о 15 годині за московським часом у Донецькому театрі опери та балету, повідомляє "Лента.ру" з посиланням на прес-службу "ДНР".

Крім гімну співак також виконає пісні про Донбас. Як і анонсувалося, разом з Кобзоном у концерті візьме участь Академічний ансамбль пісні і танцю МВС РФ.

Крім того, Йосип Кобзон намір відвідати курган Саур-Могила.

А у вівторок, 28-го жовтня, артист виступить в Луганську.

Фото "Новости Донбасса"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів