Фріске покищо не хоче говорити про своє здоров'я

28 жовтня 2014, 16:17

Російська співачка Жанна Фріске, яка нещодавно повернулася до Росії після тривалого лікування від раку, не поспішає давати коментарі журналістам.

Артистка чесно зізнається, що ще не готова говорити на тему свого здоров'я, пише "Star Hit".

"Зможу говорити через місяць... не раніше", - сказала Жанна, яка нині мешкає у заміському будинку своїх батьків.

Фріске проводить час з чоловіком Дмитром Шепелєвим, сином Платоном та близькими друзями.


Для реабілітації коханий артистки найняв їй особистого фітнес-інструктора і масажиста.

Нещодавно Дмитро виклав "іронічну футболку дружини"

За словами рідних й друзів Жанни, саме Дмитро зробив усе можливе й неможливе, аби допомогти їй побороти страшну хворобу.

"Звичайно, Діма дуже змінився за цей рік. Син справді став більш мужнім, відповідальним, зібраним. Я його дуже поважаю і люблю, пишаюся ним. Він багато працює, забезпечує сім'ю, не шкодує себе!" - розповів батько телеведучого Андрій Вікторович, який живе в Мінську.

Скандальний журналіст Отар Кушанашвілі, який товаришує з Фріске, розповві трохи про її стан. Зокрема про те, що співачка стала релігійною.

"Востаннє я говорив з Жанною по телефону приблизно місяць тому. І був вражений її нинішнім ставленням до релігії. Вона сама затіяла цю розмову, пам'ятаю, сказала мені: "Ти не уявляєш, скільки в цьому сили можна почерпнути! Ніколи не думала, що прийду до цього. Неймовірно. Я молюся. Раніше просто повторювала собі ці слова, а зараз відчуваю кожну букву". Поділилася, що сильнішає, впевненішає", - зауважив журналіст.

Нагадаємо, нещодавно Жанна Фріске повернулася до Росії.

Фото з Facebook Шепелєва

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів