Зеленського хочуть оголосити персоною нон грата в Росії

3 листопада 2014, 10:02

Шоумена Володимира Зеленського хочуть оголосити персоною нон грата в Росії, а його новий фільм заборонити у прокаті.

Про вимогу російських активістів внести українського актора у "чорний список" пише "Газета.ру" з посиланням на "Известия".

Відповідну заяву на ім'я міністра культури Росії Володимира Мединського, глави департаменту культури Москви Сергія Капкова, голови комітету Державної думи по культурі Станіслава Говорухіна і кінопрокатників відправив голова молодіжного руху "Справедливая Сила" Ілля Свиридов.

"Цей "шоумен" на утриманні ворога Росії - Ігоря Коломойського - є принциповим і системним антиросійським пропагандистом. Він неодноразово виступав на концертах на підтримку так званої АТО, давав безкоштовні виступи перед карателями з Нацгвардії і навіть особисто пожертвував один мільйон гривень на боротьбу з "сепаратистами". При всьому цьому Зеленський прикривається статусом артиста комічного жанру, мовляв це все жартома", - йдеться в заяві.


Зеленського заборонять в Росії?

Також Свиридов підготував заяву від імені глави Чечні Рамзана Кадирова. Мовляв, Зеленський "знущався над кадрами з похорону батька Кадирова" у своїй гумористичній передачі.

За словами режисера Марюса Вайсберга, комедію якого, де знявся Зеленський, хочуть не допустити до прокату, український шоумен любить російський народ і не хоче припиняти співпрацю з Росією.

"Він 5 років прожив у Москві, він сам себе росіянином асоціює. А те, що зараз навколо нього відбувається, - штучно створений міф", - зазначив режисер.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Зеленський вибачився перед мусульманами і Кадировим.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів