Онук Пугачової розповів, як з нього робили "кадирівця"

5 листопада 2014, 13:23

Син російської співачки Крістіни Орбакайте Дені Байсаров розповів, як він пройшов курс молодого бійця у Чечні.

Незвжаючи на те, що його пристроїв у кадетський корпус сам чеченський лідер Рамзан Кадиров, хлопцеві було не солодко.

"Скажу чесно, мені було важко, але все, що я там випробував, дає можливість мені по-новому дивитися на світ: на те як треба жити, на суспільство, в якому я живу, на спілкування з сім'єю та близькими. Весь цей час я перебував в суспільстві справжніх курсантів, гідних захисників нашої батьківщини", - заявив Дені у своєму Instagram.

Онук Алли Пугачової розхвалив свого командира та ще раз подякував Кадирову.


"Можливість пройти через всі ці випробування, емоції, можливість навчитися військовому мистецтву, можливість стати курсантом кадетського корпусу дала мені велика людина, Герой Росії - Кадиров Р.А. Спасибі величезне моєму татові за мудрі настанови!" - додав син Орбакайте.

Дені Байсаров пишається, що став "кадирівцем"

Дені розповів, що під час навчання отримав кілька травм. Та загалом у кадетському корпусі до нього ставилися добре, і з кількома курсантами у хлопця навіть зав'язалися дружні стосунки.

Для Байсарова спеціально розробили індивідуальну програму, під час якої він навчився стріляти з різного виду стрілецької зброї. Втім, в правилах кадетського корпусу для новоспеченого курсанта винятків не робили - йому, як і іншим, забороняли використовувати мобільний телефон.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Кадиров пафосно повідомив, що Дені Байсаров йде в чеченські кадети.

Фото з Instagram Дені Байсарова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів