Білану "стало зле" на концерті. ВІДЕО

7 листопада 2014, 12:37

Російський співак Діма Білан ледь допрацював концерт у Нижньому Новгороді.

Артистові буцімто стало зле прямо на сцені. Про те, що Діма був "не у формі" свідчить відео, зняте на концерті, пише "Комсомольская правда".

"Зі мною ніколи раніше такого не було. Не можу дихати, і все. Але я готовий до кожного з вас підійти і обійняти", - заявив співак глядачам.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:


Сам Білан вже встиг в Instagram написати повідомлення з приводу свого "нездужання".

"Друзі, вчора ввечері в Нижньому Новгороді, в моєму улюбленому місті, з яким пов'язано дуже багато прекрасних концертів, мені було дуже важко, здоров'я підвело. Я дуже добре розумію, що Артист не повинен скасовувати концерт, іноді навіть хоч каміння з неба - ти повинен продовжувати нести свою службу! Я знайшов у собі залишки сил і вийшов до вас, хоча дихати було не легко!" - зауважив Діма.

"Все обійшлося і ми з вами зробили концерт і він вийшов зворушливим, спасибі за ваш флешмоб з літаками і плакатами, транспарантами - геніально! Спасибі за підтримку і розуміння! Вилітаю в Москву! До скорого! Не хворійте!" - додав він.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

У мережі активно коментують причини "нездужання" Білана. Дехто вважає, буцімто артистові було "зле" через передозування наркотичних речовин. Мовляв, аж занадто характерно співак шморгав носом.

Сам Діма жодним чином не коментує такі припущення на його адресу.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів