Білан хоче судитися з Тіматі, який назвав його наркоманом і геєм

10 листопада 2014, 14:32

Російський артист Тіматі заявив про нетрадиційну орієнтацію та наркотичну залежність співака Діми Білана.

Останній у відповідь звинуватив репера у брехні та підлабузництві. А продюсер Білана Яна Рудковська взагалі кличе Тіматі до суду.

Артисти обмінялися образами публічно у своїх Instagram. Першим почав Тіматі.

"Яночка (Рудковська), тобі самій не соромно за свого артиста? Те що він "задньопривідний" це ще пів біди (і в принципі взагалі його особиста справа), але те що він не соромлячись виходить на сцену, обнюханий в хлам до молодої аудиторії на вечірніх концертах, де повно дітей в залі, на мій погляд, огидно!!!" - заявив репер.


Тіматі вирішив розсваритися з Біланом?

"Якщо раптом є проблема з грошима, я можу допомогти влаштувати Діму в будь-який, кращий реабілітаційний центр країни", - додав Тіматі й виклав відео, де Білану "стало зле" на концерті у Нижньому Новгороді.

Реакція не змусила довго чекати. Діма Білан так само публічно відповів своєму колезі, не забувши й собі "витягти брудну білизну".

"Хеллоу незамінний санітар лісу! Не встрявав я в усі ці пліткові штуки, як баба не копирсаюся в житті твоєму, не займаюся "жебрацькими дурницями" у вигляді збирання низостей!" - почав співак, натякаючи, що цього разу не змовчить й скаже про Тіматі усе.

"Не вважаю себе посланим богом, але ось ушльопком, як ти мені пропонуєш себе вважати - не збираюся!!" - зауважив Білан.

Далі він нагадав Тіматі, що на початку самої кар'єри вони з репером були в одній тусовці:

"... і я до втрати голови закоханий в вашу подругу з тусовки - Лялю, прожив з нею 2,5 роки. Тільки не роби вигляду що не в курсі А може тобі не дає спокою і тобі якось незручно від того факту, що ще на початку 2000х тисячних ти вже знімався в масовці мого кліпу "ночной хулиган" в який я з Айзеншпісом тебе впровадив!".

Діма не втримався й відповів реперу

Вирішив Діма розповісти усім й про те, що Тіматі неодноразово напрошувався до нього, аби записати спільний дует.

"Я ніколи особисто до тебе з проханнями ні про що не звертався, а ось твої дзвінки на тему - "Діма давай запишемо дует" я виховано і акуратно відхиляв не раз (не видався твій "художній" матеріал якісним і цікаві). Пробач, не хотів образити!" - написав співак.

Тіматі, прочитавши відповідь, закосив "під дурника": "Дім привіт, ледве подужав твою відповідь. Ти що так засмутився? Я ж допомогу пропоную!".

До слова, не залишилася осторонь й продюсер Білана Яна Рудковська. Жінка написала Тіматі гнівну відповідь, де заявила, що чекає на Тіматі у суді:

"Думаю пора провчити тебе, ти хоч раз повинен відповісти за свої вчинки за образи шанованих людей нашої країни. ... Ну що... Давай, до побачення! Та ні... Давай, до суду!".

Фото з Instagram Тіматі та Білана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів