Кікабідзе погрожували з "ДНР": Ми вас розстріляємо!

10 листопада 2014, 16:59

Радянський та грузинський актор, співак та режисер Вахтанг Кікабідзе розповів про дзвінки з погрозами з так званої "ДНР".

Орім цього артист, який підтримує Україну, зізнався, що радіє з того, що опинився в "чорному списку" Росії.

Про все це Кікабідзе повідав в ефірі "Світського життя".

"Нещодавно мені зателефонували: "Я слухаю!" - "Це Вахтанг?" - "Так". – "Ми телефонуємо з "Донецької народної республіки". Я почав сміятися, тому що це не очікувано для мене було. Кажу: "І що?" - " Ми вас розстріляємо!" Те, що я їм сказав пізніше, я не можу повторити зараз в кадрі. Це все комічно виглядає", - розповів артист.


Кікабідзе розповів про погрози з "ДНР"

Вахтанг Кікабідзе наголосив, що після того, як Росія ввела війська на територію Грузії він дав собі слово не їздити з концертами до росіян.

"В найгіршому сні я не міг побачити, що російські танки увійдуть в Грузію. Я одразу зрозумів, що якщо я туди поїду співати, то не зможу онукам в очі дивитися. Кожен робить те, що вважає за потрібне", - пояснив актор.

"Місяць тому, мене включили до чорного списку в Кремлі, з колишнього СРСР потрапили три людини: я, Макаревич та Шевчук. А там такі зірки, як Клуні. Я кажу: "Нарешті ми в гарній компанії", - пожартував Кікабідзе.

Нагадаємо, раніше Вахтанг Кікабідзе запевнив, що якби був молодшим, то поїхав би в АТО.

Фото "Світського життя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів