Плющенко пригрозив Тіматі: Стеж за своїм язиком і діями!

11 листопада 2014, 15:04

Російський фігурист Євген Плющенко прокоментував скандал, який виник між співаками Тіматі та Дімою Біланом.

Спортсмен, передбачувано, став на сторону Білана, якого продюсує його дружина Яна Рудковська.

Плющенко досить неоднозначно порадив Тіматі надалі стежити за своїми словами, пише "Super.ru".

"До вчорашнього дня я перебував з Тіматі в нормальних стосунках, незважаючи на те, що у нього з моєю дружиною конфлікт, який триває з 2008-го року. Але його висловлювання - це не чоловічий вчинок!" - заявив Євген.


"Я підписаний на нього в Instagram і дивився, як він боксує з пацанами. Так от, це -зовсім НЕ пацанська історія. Якщо у тебе є якась думка, ти можеш подзвонити нашим знайомим або нам, якщо ти навіть щось запідозрив. Те, що робить Тіматі, - це піар на славі інших людей. Відсьогодні Тіматі знаходиться в моєму чорному списку! І я хочу його попередити - нехай він стежить за своїм язиком і діями", - додав фігурсит.

Плющенко став на захист дружини, Білана і Кіркорова

Плющенко зазначив, що також готовий захистити іншого постраждалого від гострого язика Тіматі - співака Філіпа Кіркорова.

"Я знаю, що у Тіматі є також конфлікт з Філіпом Кіркоровим, і я повністю підтримую Філіпа як мого друга. Додам: людей нетрадиційної орієнтації в нашому світі дуже багато, але навіщо Тіматі постійно про це говорить і піднімає цю тему? Може, він сам нетрадиційної орієнтації? Як він там назвав? "Задньопривідний" або "повнопривідний"? Мені здається, якщо тебе це постійно турбує, тоді проблема в самому тобі", - зауважив спортсмен.

Він впевнений - в нинішньому конфлікті на сторону Тіматі не стане жоден артист:

"Сторона Тіматі - це пустишка. Ці пафос і понти вже давно нікому не потрібні. Мені здається, потрібно щось робити і доводити свою величину своїми справами, своїми піснями і своїми концертами. У нас є повна інформація по концерту, який провів Тіматі: там просто роздавали квитки".

Нагадаємо, скандал між Тіматі і Дімою Біланом виник після того, коли репер на своїй сторінці в Instagram опублікував пост, в якому звинуватив співака в гомосексуалізмі і наркоманії.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів