Китаянки вважають Путіна "ідеальним чоловіком" - російські ЗМІ

12 листопада 2014, 17:57

Російські засоби масової інформації не перестають знаходити все нові докази "значущості" свого президента Володимира Путіна.

Цього разу журналісти витягла на загал висловлювання китаянок, які буцімто вважають Путіна моделлю для наслідування та ідеальним кандидатом у чоловіки.

"Жительки Піднебесної назвали президента РФ Володимира Путіна, який подав теплу накидку першій леді Пен Ліюань, ідеалом потенційного чоловіка, а також запустили хештеги "Турботливий Путін" (# 普京 暖 男) і "Путін джентльмен" (# 普京 绅士)", - пише "Лента.ру".

Видання запевняє, що китаянки схвалили "галантний жест" президента Росії. Мовляв, жінки вважають, що Путін показав "вчинок впевненого в собі чоловіка, який не звертає уваги на думку інших".


Російські ЗМІ пишуть, що Путін - мрія чи не усіх жіночок Китаю

"Прояв ніжності від чоловіка зі сталі. Путін дійсно модель для наслідування", - цитують одну з китаянок російські ЗМІ.

Інтернет-ресурс пише, що представниці прекрасної половини Китаю також "висловлювали жаль, що місцевим чоловікам не вистачає романтичності і галантності, а також засудили сучасну ідею рівності статей".

"Якщо вже виходити заміж, то за такого чоловіка, як Путін", - нібито написала одна з користувачів китайської соцмережі.

Нагадаємо, у Китаї досить неоднозначно сприйняли те, що Путін поклав на плечі китайської першої леді плед. Більше того, китайські фахівці з цензури видалили з усіх національних інтернет-ресурсів відео, на якому показано цей момент.

Фото з сайту Путіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів