Дмитро Дюжев спростував "качку" щодо брата-терориста

17 листопада 2014, 15:01

Представниця російського актора Дмитра Дюжева спростувала інформацію про загибель його двоюрідного брата, котрий буцімто воював на боці терористів на Донбасі.

Вона запевнила, що командир диверсійно-розвідувальної групи ополчення "Новоросії" на прізвисько "Шаман" не був родичем зірки.

Про це повідомляє "Super.ru".

"Це не брат Дмитра, ми спростовуємо цю новину. Це – інформаційна качка. Видання, котрі це написали, притягли за вуха неможливе", - заявила прес-секретар Дюжева.


"Ця людина не має жодного відношення до Дмитра. Він його не знав та не бачив. Брат Дмитра спокійно живе та працює в Астрахані", - підкреслила вона.

Представниця Дюжева запевнила, що в нього нема брата-терориста

Нагадаємо, в брати до Дюжева ЗМІ записали такого собі Володимира "Шамана". Подейкували, що зірка вже кілька років не спілкувався з родичем.

Як відомо, в квітні на сторінці "Вконтакте", котра буцімто належить Дмитрові Дюжеву, було оприлюднено лист на підтримку України, котрого начебто написав артист. На те, що звернення було "фейком", натякнули в офіційному блозі актора. Останній запис має заголовок "Українці, я плачу разом із вами. Росіє, я з тобою до кінця. Все решта - брехня!".

Між тим сторінка "Вконтакте" досі існує, і на ній стверджується, що "Шаман" таки є братом Дюжева, більше того, він досі живий.

"Не вірте ЗМІ. Мій брат живий та здоровий і продовжує захищати український народ. Український ополченець, що захищає народ і оселі людей. Позивний "Шаман", - повідомив "Дюжев".

Фото з сайту Kinopoisk.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів