Міліція про напад на Джеджулу: Це помста, а не бажання вбити

21 листопада 2014, 17:40

За розслідування побиття телеведучого Андрія Джеджули взялися правоохоронці. Незважаючи на заяву Андрія про те, що його хотіли вбити, у міліції вважають інакше.

Як пише "Комсомольська правда в Україні", кримінальне провадження було відкрито за статтею хуліганство.

"…Зараз міліція опитує свідків, очевидців і розшукує підозрюваних. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за двома статтями: 296, ч.4 (хуліганство) і 121, ч.1 (умисні тяжкі тілесні ушкодження). Винуватцям загрожує до 8 років в'язниці", - повідомили у міліції.

Джеджула, як відомо, казав, що у побитті винна його колишня Санта Дімопулос

До речі, підполковник у відставці Геннадій Столяр впевнений, якби ведучого хотіли вбити, він би не вижив.


"Ну по перше, люди які завідомо йдуть на вбивство, ніколи не стануть бити заточками і молотками свою жертву по ногах. Враховуючи що екзекуція відбувається на очах у свідків. Вони б завдали пару смертельних ударів і пішли… Це чистої води розправа, помста, або залякування. Ці хлопці своїм вчинком щось сказали Джеджулі. А от що - напевно знає тільки Андрій", - прокоментував підполковник.

Нагадаємо, ввечері 20-го листопада Джеджулу побили біля його будинку на очах нареченої. У нього численні порізи на обличчі, поранення кінцівок, переломи і гематоми. Зараз Андрій перебуває в лікарні, його життю нічого не загрожує.

Фото з Facebook Джеджули

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів