Пугачова: Коли дивлюся на своїх дітей, то забуваю, скільки мені років

3 грудня 2014, 10:14

Російська співачка Алла Пугачова розповіла, як двійнята Ліза і Гаррі впливають на неї.

Примадонна також повідала, навіщо відкрила вокальну школу й чи знайшла вже собі заміну на сцені, пише "Комсомольська правда в Україні".

У вересні цього року Пугачова відкрила двері власної вокальної школи. Навчання дітей - не нове для співачки. Адже на початку кар'єри жінка вже працювали в музичній школі.

"Так, це основна моя професія по диплому. Починала з цього, працювала педагогом по співу. І зараз знову повернулася до вчителювання. Накопичився досвід, який я б хотіла передати і дорослим, і дітям. Тоді я була молодші і красивіше, але система навчання та ж - пугачовська", - пояснила Примадонна.


За її словами, спершу учні її побоюються. Але потім звикають. До того ж у школі купа інших викладачів, а головний обов'язок Алли Борисівни - прослуховувати дітей й контролювати потім процес навчання.

Пугачова вчить чужих дітей співати

Пугачова не приховує, що її чоловік Максим Галкін спершу казав їй, що взагалі то в них маленькі діти, тому може варто їм приділяти увагу, а не вокальній школі.

"Але, коли я сказала Максиму, що ця школа знадобиться нашим дітям, він відразу погодився. Сказав: "Добре! Побудуйте тоді ближче до нашого будинку ще одну школу", - розповіла артистка.

Алла Борисівна покищо не знає, чи її онучка Клавдія також буде співати. Однак вона вже бачить в ній зачатки творчої особистості.

"У неї відповідний характер, для того щоб чогось досягти. Було б бажання. Клавдія не боїться сцени, вона дуже музична. Але ступінь її таланту визначиться років у п'ять", - вважає співачка.

А от про те, чи власні діти Ліза та Гаррі будуть навчатися вокалу, Пугачова не загадує:

"Прийде час, і вони самі про себе заявлять. Можу тільки сказати, що з їх народженням я зрозуміла, що треба робити все, що від мене залежить, щоб пожити довше. Діти - хороший стимул".

На запитання, чи не складно їй поєднувати материнство і роботу, Примадонна відповіла:

"А що тут складного? Правда, після народження дітей у мене з'явився розпорядок дня. І взагалі коли я дивлюся на своїх дітей, то забуваю, скільки мені років. Як кажуть, сцена лікує, а діти молодят".

Наостанок співачка розповіла, чи бачить вона вже на російській сцені когось, хто зможе її замінити.

"У моєму амплуа "трихвилинної вистави" - поки ні, не бачу. Але голоси хороші з'явилися. Красиві та голосисті співачки у нас є", - впевнена вона.

Алла Пугачова також зізналася, що єдине, чого їй бракує - це хороших новин на телебаченні.

"І мирного неба над нашими головами", - додала вона.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів