Кардашян молилася, щоби цицьки не росли

3 грудня 2014, 13:53

Американська тусовщиця та скандальна модель Кім Кардашян зізналася, що не завжди була задоволена власною фігурою.

Підлітком майбутня дружина Каньє Веста просила Бога, щоби її цицьки перестали рости.

Про це Кім розповіла в інтерв’ю британському "Elle".

"Мені знадобилося багато часу, щоби стати задоволеною моїм тілом, і щоби моя впевненість у собі зросла до сьогоднішнього ступеня… Коли я росла, то вважалося, що фігура має бути як у супермоделі, як у Сінді Кроуфорд, висока, худорлява. Ніхто не виглядав так, як я", - поділилася вона.


"Я була нещаслива через моє тіло – я дуже рано розвинулася. Щовечора я сиділа в ванній та плакала, я молилася, щоби мої цицьки перестали рости…", - пригадала Кім.

Коли дівчині було 13, її тато написав їй листа. У ньому він запевнив Кім, що, хоча така фігура, як у неє, є в небагатьох дівчат, згодом вона привертатиме увагу чоловіків. Але найголовніше те, що вона – чудова дівчина й мусить знати собі ціну.

Кардашян колись молилася, щоби її цицьки перестали рости

Тато наче в воду дивився – пишні принади Кардашян привертають неабияку увагу. Зірка зізналася, що коли хакери вкрали її пікантні фото, вона відчула, ніби проти неї скоїли насильство.

"Але ще я реалістка. Я з’являюся гола на обкладинках журналів, тож не може через це казитися…", - зауважила вона.

Кім вважає, що колись цікавість публіки до неї вщухне. Між тим у планах на найближче майбутнє в неї народження ще однієї дитини. Дружина Веста готова піти й на запліднення в пробірці.

"Я хочу хлопчика або ще одну дівчинку. Хочу почати просто зараз же. Мені подобалося бути частиною великої родини – я хочу цього і для Норт. Ми підемо на екстракорпоральне запліднення, як нічого не вийде, але обоє ми хочемо спробувати досягти цього природним шляхом", - поділилася вона.

Кілька років тому лікарі сказали Кардашян, що вона може ніколи не завагітніти. Їхні прогнози не справдилися, але, про всяк випадок, красуня заморозила свої яйцеклітини.

Нагадаємо, Кім Кардашян стала лідеркою за кількістю запитів до пошукової системи Bing у 2014-му році.

Фото з Instagram Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів