Скандаліст Седюк атакував Кім Кардашян. ВІДЕО

26 вересня 2014, 10:15

Схоже, українському скандалістові Віталію Седюку виявилося недосить стусанів від Бреда Пітта, штрафу та громадських робіт.

Молодик продовжує чіплятися до зірок. Його черговою жертвою стала дружина Каньє Веста, Кім Кардашян.

Про це повідомляє "TMZ".

Інцидент стався під час одного з заходів Паризького тижня моди, куди Кім прибула з мамою та чоловіком. Коли фігуриста брюнетка вийшла з авта, до неї кинувся Віталій. За звичкою, він вхопився за ноги зірки й буцімто спробував повалити її на землю.


Седюк чатує на Кім Кардашян

Охоронці Кім не дрімали. Неймовірно, але на допомогу переляканій жінці прийшли й папарацці. Поки бодігарди заводили Кардашян у будівлю, фотографи притримали Седюка.

Коментуючи свою витівку для "The Daily Mail", українець зазначив, що в такий спосіб висловив свій протест проти того, що йому заборонили в'їжджати до США.

"Сподіваюся, з Кім усе добре, і вона не розлютилася на мене, я не хотів завдати їй жодної шкоди. Каньє – щасливчик, бо Кім – богиня!", - заявив Седюк.

Нагадаємо, жертвами Віталія Седюка вже ставали Леонардо ДіКапріо, Америка Феррера, Бредлі Купер, Бред Пітт та Вілл Сміт. Останні двоє з "пранкстером" не панькалися і дали стусанів.

Як відомо, за напад на Пітта Седюка оштрафували, дали три роки випробувального терміну та відрядили на громадські робот из мітлою.

Фoто з Instagram Віталія Седюка, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів