П'яний Депардьє кричав матом на урочистостях до Першої світової. ВІДЕО

3 грудня 2014, 12:21

Французький актор Жерар Депардьє вляпався у черговий скандал: прихильник Путіна з'явився п'яним на урочистому заході у Брюсселі з нагоди сторіччя Першої світової війни.

Артист мав прочитати вірші, зокрема, твори його покійного сина Гійома. Натомість п'яний Депардьє, привітавшись з глядачами у залі, почав матюкатися та жалітися на життя, пише "The Telegraph".

Час від часу Жерар згадував, навіщо він вийшов на сцену. Однак актор постійно затинався і повторював фрази і речення двічі або навіть тричі, наче був у забутті.

Спершу глядачі сміялися та навіть аплодували Депардьє, та потім усі зрозуміли, що той поводиться так, бо перебуває напідпитку. Тому зал приголомшливо замовк.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

"Жерар Депардьє був явно п'яний, щоб не сказати більше", - розповів очевидець бельгійському виданню "La Capitale".

"Він почав з того, що йому важко знайти слова для привітання. Тоді він читав одну й ту ж фразу один раз, два рази, іноді навіть три рази! Потім він відволікся від тексту й почав говорити на тему політики у Бельгії", - додав інформатор.

Глядачі в залі змогли записати шматки виступу Депардьє на смартфони й викласти в Інтернет. Однак відео час від часу видаляють.

Та на одному із записів чутно, як актор кричить зі сцени: "Я не займаюся політикою!".

Організатори заходу перервали п'яне шоу від Депардьє через півгодини.

Нагадаємо, нещодавно актор зізнався, що випиває по 14 пляшок алкоголю на день.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів