Девід Бекхем випустить власну лінію одягу

5 грудня 2014, 14:03

Колишній футболіст Девід Бекхем може стати конкурентом своїй дружині Вікторії. Адже спортсмен вирішив всерйоз податися у дизайнери одягу.

Девід заручився підтримкою свого друга й ділового партнера Саймона Фуллера. Чоловіки вже навіть підписали угоду з однією зі світових компаній-постачальників, яка також просуває такі бренди як "Calvin Klein" і "Tommy Hilfiger", пише "The Guardian".

Наразі невідомо, який саме одяг хоче створювати Бекхем. Однак вже офіційно анонсовано, що екс-футболіст спробує себе на дизайнерській ниві.

"Ми не створюватимемо тільки одну марку. Створити спортивний одяг або спідню білизну з Девідом було б чудово, але ми хочемо зробити більше", - заявив на прес-конференції виконавчий директор "Global Brands".


Тепер і Девід і Вікторія будуть дизайнерами

Очікується, що Бекхем і Фуллер, який до речі свого часу був продюсером гурту "Spice Girls", будуть рівноправними партнерами.

Сам футболіст, схоже, чекає чогось грандіозного від свого нового дітища.

"Це партнерство дуже цікаве для мене. Протягом всієї моєї кар'єри я мав кілька спонсорських контрактів, але це підніме мене на інший рівень. Я пішов від того, щоб просто підписувати спонсорські контракти, тепер я став власником", - зауважив Девід.

Та покищо чоловік не планує, що його бізнес та бізнес його дружини Вікторії якось співпрацюватимуть.

"Її бізнес відділений від цього, але, очевидно, вона частина цього теж, тому що ми партнери. Ми чоловік і дружина. Вона в захваті від цього", - запевнив Бекхем.

Нагадаємо, на рахунку Девіда співробітництво з кількома брендами одягу та парфумерії.

Фото з Facebook Бекхема

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів