Царьов: Нетребко знала про прапор

11 грудня 2014, 10:02

Колишній депутат Олег Царьов спростував слова російської оперної співачки Анни Нетребко, що вона нічого не знала про прапор "Новоросії" з яким фотографувалася.

Екс-політик запевнив, що план заходу, на якому він вручив артисті прапор самопроголошеної республіки, узгоджувався протягом двох тижнів.

Про це Царьов заявив "Русской службе новостей".

"Домовилися про те, що обмінюємося прапорами: мені вручать прапор Реріха, я вручу прапор "Новоросії", і ми отримаємо гроші (пожертва Нетребко Донецькому театру опери - прим). Вся процедура була обговорена", - заявив екс-депутат.


Він також розповів, що на самому заході, який пройшов в Санкт-Петербурзі, його прес-служби не було. Фотографії вручення прапора "Новоросії" Нетребко зробила прес-служба оперної співачки, запевнив Царьов.

Нетребко каже одне, а Царьов - інше

"Їй не треба здаватися, не треба виправдовуватися. Ми її підтримуємо. Людям не байдуже цькування, яке організували проти неї", - додав скандальний колишній депутат.

Спільна фотографія Нетребко і Царьова викликала невдоволення в соцмережах, де співачку звинуватили в пособництві тероризму і закликали відмовитися від австрійського громадянства.

Сама ж Анна Нетребко пізніше заявила, що й гадки не мала, що її попросять сфотографуватися із прапором так званої "Новоросії".

Фото з Facebook Нетребко


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів