Екс-коханка Гібсона вирішила знову витягти з нього грошей

11 грудня 2014, 16:19

Коляшня російська коханка актор Мела Гібсона Оксана Григор'єва знову збирається до суду.

Цього разу жіночка, яка має від голлівудської зірки доньку Люсію, хоче відсудити у колишнього цивільного чоловіка 375 тисяч доларів, повідомляє "Radar Online".

Це сума залишку аліментів, які на початку цього року суд дозволив Гібсону не виплачувати екс-коханці.

Як відомо, під час скандального розриву Мел і Оксана підписали договір про нерозголошення подробиць їхнього спільного життя. В результаті виконання цієї умови актор мав у кілька етапів виплатити матері своєї дитини 750 тисяч доларів.


Григор'єва вирішила нагадати Гібсону про себе

Та Григор'єва не зуміла стримати язика за зубами. Рік тому, коли Гібсон виплатив й вже половину обіцяних грошей, Оксана розбазікала деякі подробиці про стосунки з ним під час одного з телешоу.

Адвокати Мела Гібсона скористалися нагодою зберегти частину грошей свого клієнта й через суд домоглися ухвали: актор може не виплачувати залишок аліментів у 375 тисяч доларів, бо екс-коханка порушила умови договору.

Сама Григор'єва ще до рішення суду оголосити себе банкрутом. Наразі у жіночки буцімто купа боргів, значна частина з яких за суди з актором.

Нагадаємо, окрім доньки від Мела Гібсона, Оксана також має 17-річного сина від Тімоті Далтона. Останній виплачує росіянці по 2 тисячі доларів щомісяця.

Прінтскрін "Radar Online"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів