Семюел Л. Джексон заспівав про "расистську поліцію". ВІДЕО

15 грудня 2014, 14:33

Американський актор Семюел Л. Джексон долучився сам та закликав долучатися інших людей до протестів проти расизму та поліцейського свавілля щодо афроамериканців.

У своєму Facebook зірка "Кримінального чтива" виклав відео, в якому виконує пісню нью-йоркських демонстрантів "We Ain't Gonna Stop Till People are Free".

Про це пише "Ace Showbiz".

"Потрібні ще співаки!", - написав 65-річний Семюел.


Він закликав приєднатися до нього зірок, які обливалися крижаною водою заради доброї справи, беручи участь у флешмобі "Ice Bucket Challenge".

"Усі селебріті, які лили собі на голову крижану воду, у вас є нагода здійснити дещо інше. Я викликаю всіх вас заспівати "We Ain't Gonna Stop Till People are Free", - повідомив Джексон у відеоролику, після чого виконав пісню.

Як відомо, масштабні акції протесту в Америці викликало нещодавнє рішення великого журі присяжних не притягувати до відповідальності офіцера поліції, винного в смерті 43-річного Еріка Гарнера. До афроамериканця, батька 6 дітей під час затримання на вулиці був застосований прийом удушення. Чоловік, який страждав на астму та мав хворе серце, помер.

"Я чую крик мого сусіда: "Я не можу дихати". Тепер я вступив у боротьбу і не можу її припинити. Викликаю на бій расистську поліцію. Ми не спинимось, поки люди не будуть вільні…", - заспівав Семюел Л. Джексон.

Відео з Facebook Семюела Л. Джексона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів