Ахеджаковій приписують хабара у $10 тисяч за агітацію

29 грудня 2014, 12:57

Російська актриса Лія Ахеджакова стала жертвою провокаторів. Жінку обманом хотіли змусити агітувати проти опозиціонера Олексія Навального й заявили, що заплатили їй за це 10 тисяч доларів.

Артистку запросили знятися у відеоролику буцімто на підтримку братів Навальних. А потім виявилося, що ролик рекламував сайт, насправді спрямований проти опозиціонера.

Про цей обман і спроби її шантажувати Ахеджакова розповіла в коментарі "Эхо Москвы".

"Зі мною моторошна річ сталася. Ось цих двох провокаторів, хлопчаків з камерою надіслав мені чоловік на прізвище Боженов Олексій. Зараз у мене є його телефон. Боженов Олексій мені запитав: "Як ви ставитеся до арешту Навального?". Я сказала, як я ставлюся. "А ви можете це сказати на камеру, і ми звернемося до людей, щоб голосували?". Я сказала: "Так, можу. Нехай приїжджають". Вони приїхали", - почала актриса.


Ахеджакова шокована тим, що відбулося далі. Адже після зйомок їй почали телефонувати й казати, що вона мала агітувати за те, аби Навальних посадили. Окрім цього жінці почали казати, що їй заплатили за це гроші - 10 тисяч доларів. Хоча акторка запевняє, що й гадки не має про що йде мова.

Ахеджакова стала жертвою обману

"Зараз мені дзвонить цей Боженов Олексій, спокійним голосом каже: "Я ж вам чітко сказав, що це сайт і ми за те, щоб посадити цього Навального". Я кажу: "Ні, ви мені зараз брешете, нахабно брешете". Він каже: "Як же? А грошики де?". Я кажу: "Які?". Він каже: "Вам дали в конверті 10 тисяч доларів". Причому мій чоловік йому відповів, як може чоловік відповісти", - зауважила Ахеджакова.

"Ми відключили мобільний - тоді він почав дзвонити на всі два телефони, які є тут на дачі. Я кажу: "Звідки у вас мої телефони?". Він каже: "У мене є всі ваші телефони. Де гроші? 10 тисяч доларів, які вам заплатили?". Ось, що мені робити?" - розгублено запитала Лія Ахеджакова.

Як з'ясувалося, окрім Ахеджакової обманом агітувати проти навального також змусили журналіста Леоніда Парфьонова.

Нагадаємо, Лія Ахеджакова - одна з небагатьох російських діячів культури, хто не боїться відверто підтримувати українців й засуджувати дії президента Росії Володимира Путіна.

Фото "Baskino"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів