Переляканого Паніна примусили вибачитися в Одесі. ФОТО. ВІДЕО

3 січня 2015, 16:32

Російський актор-скандаліст Олексій Панін вибачився перед одеськими активістами. Та пізніше чоловік заявив російським ЗМІ, що змушений був це зробити, бо перелякався не на жарт.

2-го січня євромайданцівці випадково зустріли Паніна в одному з ресторанів Одеси. Про це у своєму Facebook повідомив керівник громадської організації "Рада громадської безпеки" Марк Гордієнко.

Панін злякався одеських активістів і вибачився за сказані колись негідні слова про Одесу

"Сидимо в ресторані Риба, чекаємо СБУ. Захопили в полон Олексія Паніна..))) Вибачився за свої слова... Вибачення опублікуємо на ютубі..." - написав активіст.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:


Пізніше він заявив, що Паніна віддали міліції та СБУ.

"І він був безмірно цьому щасливий, а взагалі він глибоко нещасна людина... Щирий дегенерат..." - додав Гордієнко.

Він також зауважив, що "якщо якесь падло приїде в Одесу, типу Пореченкова або Охлобистіна, у нас діалогу не вийде і вибачень ніхто приймати не буде".

У СБУ та міліції затримання Паніна не підтвердили. А той факт, що актор вже у Москві доводить те, що ніякі правоохоронці його не забирали.

Цікаво, що Олексій вже встиг дати коментар з приводу інциденту в Одесі російським телеканалам. Панін заявив, що йому було страшно, тому він і вибачився на камеру:

"Зараз смішно, а вчора смішно не було. Якщо ви хочете дізнатися, як я почувався, я обі*рався, чесно вам скажу. Заспокоїлися ми тільки, коли сіли на борт "Аерофлоту". Ми до останнього не могли зрозуміти, випустять нас з ранку або не випустять".

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Водночас актор зазначив, що дарма говорив про анексію Одеси, "язик мій - ворог мій", - сказав Панін в аеропорту.

"Мені довелося вибачитися, і, напевно, вони мають рацію. Я вчора намагався думати, як мені вийти з цієї ситуації, не вдаривши обличчям у бруд, не обіср*ним виродком, тому що я розумів, якщо я не скажу їм те, що вони хочуть... Мені було страшно", - додав актор.

Фото з Facebook Марка Гордієнка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів