Пугачова на "пенсії" зрозуміла, що іноді була геніальною

5 січня 2015, 15:51

Російська співачка Алла Пугачова розповіла, як зустріла Новий рік. Також Примадонна поділилася своїми страхами за дітей та зізналась, що знову вчиться відчувати свята.

Про це співачка повідала в коментарі "StarHit".

2015-й рік Пугачова зустріла за святковим столом разом із чоловіком Максимом Галкіним та двійнятами Гаррі та Лізою.

Як зізналася Примадонна, за свята вона наїла парочку зайвих кілограмів, оскільки не могла відмовити собі в задоволенні скуштувати усіляких тістечок. Тепер вона поставила перед собою завдання скинути зайву вагу.


Артистка каже, що так багато свят провела на сцені, що тільки зараз, коли може дозволити собі не виступати, потроху заново вчитися відчувати Новий рік.

"Раніше у мене ніколи не було такого стану свята. Коли ти працюєш, викладаєшся, то весь час чимось незадоволена, завжди щось не подобається... Це зараз я пішла зі сцени, стала слухати свої пісні і почала розуміти, що навіть геніальною іноді була. А раніше треба було завжди бути зіркою", - зізналась Пугачова.

Пугачова розповіла про те, як знову відчуває свята

"Пам'ятаю, заходжу в будинок до друзів, а у них маленька дівчинка. Дивиться на мене як на зірку, як на фею. І ось я пішла в дамську кімнату, а вона заридала, мовляв, як же так, вона як усі?!" - додала співачка.

Пугачова зізналась також, що напередодні Нового року дуже перелякалася за сина Гаррі. Як з'ясувалося, малюк захворів на грип.

"Гаррік, навіть не уявляю де, підхопив сильний грип, у нього температура була 39 з гаком, жар, кашель, хрипи... Я думала, збожеволію! Не відходила від нього кілька днів. Може, від Клавочка заразився, вона теж нещодавно перехворіла, приходила до нас застуджена, носом шморгала. І тільки за три дні до свята Гарріку стало ліпше, а мені спокійніше", - розповіла артистка.

Нагадаємо, нещодавно Алла Пугачова отримала черговий орден з рук президента Росії Володимира Путіна.

Фото "Starslife"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів