Шакіра попросила дарувати її майбутньому синові добрі справи. ФОТО

20 січня 2015, 16:38

Колумбійська співачка Шакіра влаштувала віртуальне свято на честь майбутнього малюка.

37-річна зірка приєдналася до кампанії "World Baby Shower" від ЮНІСЕФ.

Разом з чоловіком - зіркою футболу Жераром Піке та сином Міланом Шакіра взяла участь у фотосесії, яку й виклала у своєму Facebook.

Співачка з коханим закликали усіх приєднатися до віртуального "World Baby Shower" й замість подарунків їх майбутньому малюкові робити добрі справи - надсилати найнеобхідніше для тих дітей, які цього дійсно потребують.


Шакіра з сином та чоловіком сфотографувался заради благодійності

"У світі є мільйони дітей, які щодня вмирають від причин, яким можна було б запобігти. І з вашою допомогою ми хочемо змінити це назавжди", - заявила Шакіра.

Вона нагадала, що коли була вагітна страшим сином Міланом, то так само влаштовувала віртуальний "World Baby Shower".

"Ми залишилися в захваті від результатів першого "World Baby Shower", адже після народження нашого сина тисячі дітей продовжують отримувати потрібну їм допомогу. З популярністю соціальних медіа кожна вагітна жінка має право використовувати святкування на честь майбутнього малюка, щоб врятувати життя інших, менш щасливих дітей у всьому світі", - впевнена Шакіра.

Співачка чекає на другого сина

"Будь ласка, приєднуйтесь до нас! Давайте зробимо появу наших дітей на світ щасливою, не лише для наших сімей, але й для багатьох інших", - додала артистка.

Нагадаємо, наразі Шакіра вагітна другою дитиною. У зірки та її коханого Жерара Піке буде другий син.

Фото з Facebook Шакіри

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів