Ліндсей Лохан госпіталізували

22 січня 2015, 10:16

Американська актриса Ліндсей Лохан опинилася в лікарні.

У 28-річної зірки стався рецидив екзотичної хвороби "чікунгунья", яку вона підчепила під час відпочинку у Французькій Полінезії, повідомляє "Contact Music".

Днями Лохан госпіталізували в лондонську лікарню імені короля Едуарда VII. Стан актриси був досить важким.

За даними "TMZ", Ліндсей звернулася до медиків з високою температурою і болем у суглобах.


"Вона ледве могла встати, в неї був таки нестерпний біль. Але вона у великій лікарні, яка призначення для самої королеви", - розповіло джерело.

Та вже в середу медикам вдалося збити температуру в ЛіЛо і її буцімто вже виписали на домашнє лікування, пише "The New York Daily News".

Відпочинок у Бора-Бора вилазить Ліндсей Лохан боком

Нагадаємо, наприкінці минулого року Лохан саме відпочивала у Бора-Бора, коли захворіла на вірус, який передається через укуси комарів.

"Їй ставало краще, але з усіма цими подорожами її організм став заслабким, то вірус повернувся знову. Це було схоже на рецидив", - зауважив інформатор.

Вірус, який проявляється високою температурою, втомою і висипами, не має ніякого лікування. Медики можуть лише полегшувати симптоми.

Більшість хворих одужують вже за тиждень, але інколи виникають ускладнення, як то тривалі болі у суглобах.

Інше джерело виданню "E! News" розповіло, що лікарі заявили Лохан, що вірус може жити в її організмі від шести місяців до року.

"В неї бувають хороші дні і погані. Та прямо зараз їй зле", - додав інсайдер.

До слова, сама Лохан, схоже, не надто хвилювалась через екзотичний вірус. Адже актриса сама розповіла про хворобу й запевнила, що це не змусить її перервати канікули.

Фото з Instagram Ліндсей Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів