Тіматі з охороною покатався з прапором Росії у Голлівуді. ВІДЕО

29 січня 2015, 18:10

Російський репер Тіматі, схоже, вирішив ще раз нагадати Голлівуду про Росію.

Артист найняв охоронці, щоб провезти російський прапор вулицями Лос-Анджелеса.

Про що Тіматі не забув повідомити у своєму Instagram:

"Демократія, найбільш важливий для виживання соціальний механізм. Але й найбільш безпринципний в той же час, який вимірює свою цінність виключно у грошовому коефіцієнті і в сілі адвокатури. Тиждень тому я платив пенальті за перетин закритої території з російським прапором і думав про депортацію, а сьогодні, не пошкодував грошей і купив собі копів LAPD в супровід яких і катаюсь по центральній вулиці Лос-Анджелеса)))".


Репер запевнив, що поцікавився в охоронців, чи захищали б вони його, якби США і Росія ворогували?

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Демократия, самый выживательный соц. механизм. Но и самый беспринципный в то же время, измеряющий свою ценность исключительно в денежном коэффициенте и в силе адвокатуры. Неделю назад я платил пенальти за пересечение закрытой территории с Русским флагом и думал о депортации, а сегодня, не пожалел денег и купил себе копов LAPD в сопровождение и катаюсь по центральной улице Лос-Анджелеса ))) Я спросил у них: -"Если бы наши страны реально воевали, мог бы я так же кататься со своим флагом под вашей охраной ?" К моему удивлению ответ был положительный: -"Нам плевать кто там у руля, Обама или Кенеди. Пока государство платит нам соц.обеспечение, страховки, пенсионные итд. Пока ты заносишь кеш в департамент, готовы кататься хоть с Бен Ладеном. Нам все равно кто там с кем воюет"..... Да и отношение к России поганое только у Белого Дома США. Обычным людям плевать на все внешние проблемы. И когда я говорю: "Я Русский" , все говорят: "Cool" спрашивают про Путина, знают что он второй год подряд самый влиятельный политик по версии FORBES (одно из главных Амер. изданий) вообще не в курсе санкций и "напряженных" отношений с Украиной. Парадокс 60% населения вообще терпеть не могут Обаму и считают что это худшее что могло произойти с Америкой. При этом экономический рост страны в этом году +3.5% что является невероятным показателем стабильности курса .... Ладно оставим эти рассуждения, везде есть свои плюсы и минусы. Главное, где бы ты не находился, не забывать откуда ты сам. Вот, напоминаю всем кто забыл ))) 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

Видео опубликовано Black Star (@timatiofficial) Янв 28 2015 в 6:27 PST

"Міг би я так само кататися зі своїм прапором під вашою охороною?". На мій подив відповідь була позитивною: "Нам плювати хто там біля керма, Обама або Кеннеді. Поки держава платити нам соціальні забезпечення, страховки, пенсії, тощо. Поки ти заносиш кеш в департамент, готові кататися хоч з Бен Ладеном. Нам все одно хто там з ким воює", - написав Тіматі.

Артист впевнений, що ставлення до Росії погане "лише у Білого дому США".

"Звичайний людям плювати на всі зовнішні проблеми. І коли я кажу: "Я росіянин", всі кажуть: "Клас". Запитують про Путіна, знають, що він другий рік поспіль найвпливовіший політик за версією "Forbes". Взагалі не в курсі санкцій і "напружених" стосунків з Україною", - зауважив репер.

Наостанок він додав:

"Парадокс: 60% населення взагалі терпіти не можуть Обаму і вважають, що це найгірше, що могло статися з Америкою...".

"Головне, де б ти не знаходився, не забувати звідки ти сам. Ось, нагадую всім хто забув)))" - резюмував артист.

Нагадаємо, нещодавно Тіматі заявив, що його заарештували за спробу розмістити прапор Росії на пагорбах Голлівуду. Та пізніше у поліції Лос-Анджелеса запевнили, що не мають жодних відомостей про арешт російського репера.

Відео з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів