Принц Чарльз полюбляє, коли ним командують у сексі?

2 лютого 2015, 17:37

Подейкують, британський принц Чарльз та його друга дружина Камілла Паркер-Боулз так добре живуть в шлюбі через те, що рідко бачаться.

Дружина добре знає, як керувати спадкоємцем престолу, зокрема у ліжку.

Подробиці інтимного життя 66-річного Чарльза й 67-річної Камілли розповіла "The Daily Mail" давня подруга останньої. Щоправда імені жінки, котра дала велике інтерв’ю, видання не розкриває.

Королівська пара скоро святкуватиме 10-річчя подружнього життя. Втім Каміллина приятелька зазначає: зараз герцогиня Корнуольська проводить у Хайгроув, де мешкає Чарльз, менше часу, ніж тоді, коли була просто його коханкою.


"Слід пам’ятати, що ці двоє людей прожили більшу частину свого дорослого життя нарізно. Вони не відчувають необхідності постійно сидіти одне в одного на голові. Камілла сама по собі людина не вимоглива, і тому все в них із Чарльзом все складається значно краще, ніж у його попередньому шлюбі", - сказала подружка Паркер-Боулз.

Чарльз і Камілла можуть не бачитися по кілька днів, але коли зустрічаються, між ними панує гармонія.

Чарльз та Камілла мають кожен своє життя?

"Камілла знає, як його заспокоїти, коли не треба коло нього, коли лишити його сам-на-сам із його думками, коли бути з ним лагідною, коли бути його довіреною особою, коли бути його коханкою. Вона неперевершено вміє бути кожним типом жінки для нього в потрібний час", - поділилася співрозмовниця видання.

Зі слів жінки, це ніколи не вдавалося принцесі Діані, хоча та й старалася. Чарльза спочатку приваблював у Каміллі її гумор та вміння відпускати грубі жарти. Згодом вона підкорила його й у ліжку.

"Камілла наказувала Чарльзові, що робити в ліжку. І йому це подобалося", - засвідчила інформаторка.

Також подруга Камілли повідомила, що Чарльз, який років із 5 готувався до того, щоби колись стати королем, сподівається колись таки зробити дружину королевою.

Нагадаємо, торік, навпаки, ходили чутки про те, що на Чарльза та Каміллу чекає розлучення. Подейкували, Паркер-Боул зажадала 350 мільйонів доларів за те, що не розкриватиме секретів королівської родини.

Фото з Facebook Британської Монархії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів