Дочці Х'юстон стало краще?

3 лютого 2015, 10:20

Єдина донька та спадкоємиця покійної співачки Вітні Х'юстон, 21-річна Боббі Крістіна бореться за своє життя, досі лишаючись у комі.

Джерела в медичних колах стверджують, що дівчині стало значно краще. Водночас є побоювання, що мозок Кріссі був позбавлений кисню надто довго, що спричинило невідворотні зміни.

Про це повідомляє "TMZ".

Стало відомо, що саме сталося з Боббі Крістіною цієї суботи. Порталові вдалося ознайомитися з поліцейським звітом, де говориться про "утоплення" постраждалої. Донька Х'юстон перебувала під водою 2-5 хвилин.


Донька Вітні Х'юстон бореться за своє життя

У понеділок лікарі констатували суттєве зменшення набряку мозку пацієнтки та підвищення рівня кисню в 4 рази порівняно з її станом у неділю. Також було помічено, що Кріссі рухає очима.

Водночас одна з медсестер поділилася з "Radar Online" песимістичним прогнозом. Мовляв, мозок дівчини, котра під'єднана до апарату штучної вентиляції легень, постраждав надто сильно, і вона не зможе прийти до тями.

"Боббі Крістіна бореться за своє життя, коло неї її сім'я. Як уже говорив її батько, ми закликаємо вас поважати наше прохання про приватність у цей непростий час", - говориться в офіційному зверненні родини.

Нагадаємо, Вітні Х'юстон знайшли мертвою в ванні 11-го лютого 2012-го року. Тоді Кріссі пережила нервовий зрив. Кожні роковини смерті коханої матері дівчина переживала дуже тяжко, подейкували, рідні боялися, щоби вона собі чогось не заподіяла.

Фото з Twitter Боббі Крістіни Браун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів