Стало відомо, коли і де прощатимуться зі Скрябіним

3 лютого 2015, 11:01

Стало відомо, коли і де прощатимуться з музикантом Андрієм Кузьменком, який загинув у ДТП 2-го лютого.

Публічне прощання з лідером гурту "Скрябін" відбудеться у середу, 4-го лютого, починаючи з 16.00. Місце скорботної церемонії – Львів, Церква Преображення Господа Нашого Ісуса Христа на вулиці Краківській.

У четвер, 5-го лютого, о 10.00 у цьому ж храмі відбудеться жалобна панахида. Поховають Андрія опівдні на Брюховицькому цвинтарі (біля Львова) в сімейному склепі Кузьменків.

Сам похорон, за бажанням родини, буде закритим. Родичі і близькі Андрія просять поставитись із розумінням і дати їм змогу попрощатися без зайвих очей.


А тим часом у мережу виклали відео з останнього концерту "Скрябіна" у Кривому Розі.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Як відомо, 27-го лютого мав відбутися концерт "Скрябіна" в одному зі столичних клубів. Продюсер Олексій Согомонов у своєму Facebook повідомив, що концерт ще може відбутися за участю інших музикантів, які виконають хіти Кузьми.

"Хлопці, у мене в друзях багато музикантів, журналістів, промоутерів. Серед них - Катерина Судоргіна, промоутер концерту Скрябіна 27-го лютого, Вадим Колісниченко, барабанщик Скрябіна… Ось суть моєї пропозиції і вважайте це офіційною заявою: "Бумбокс", Pianoбой та O.Torvald готові зіграти на концерті 27-го лютого разом з музикантами гурту Скрябін." Давайте не влаштовувати вечір пихатих промов, просто зробимо свою справу і зберемо грошей для родини", - написав Согомонов.

Такими словами лідер "Бумбоксу" вшанував загиблого колегу

Ідею з проведенням концерту підтримала у співачка Руслана, повідомляє "ТСН".

"Я вважаю, що правильно, якщо ми будемо говорити з його командою і просимо, щоб дали можливість музикантам, його друзям заспівати його пісні. Я впевнена, що це буде найкращий подарунок Кузьмі, який буде дивитись на це з неба", - зазначила артистка.

Нагадаємо, 2-го лютого вранці у ДТП загинув Андрій Кузьменко, лідер гурту "Скрябін". Ввечері по різних містах країни люди зібралися, аби вшанувати пам'ять музиканта.

Скріншот з Facebook Хливнюка

Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів