Гвен Стефані про чоловіка: Це диво, що ми досі разом

4 лютого 2015, 10:18

Американська співачка Гвен Стефані вважає дивом те, що вони з чоловіком Гевіном Россдейлом так довго разом.

Зірка похвалила його за красу та вміння робити гарненьких дітей.

Про це Гвен говорила в інтерв’ю "Cosmopolitan".

"Ми так багато через що пройшли разом – це диво, що ми змогли лишитися разом на такий довгий строк", - зазначила артистка, одружена з Россдейлом уже 12 років.


На думку зірки, якраз те, що і чоловік, і дружина мають власні справи та реалізуються, живить подружні стосунки.

Стефані зізналася, що ніколи не думала, що вийде заміж за такого "гаряченького" парубка, як Гевін.

Гвен Стефані дивується, як вони з чоловіком досі разом

"Не знаю, чи була я в старшій школі дивачкою, але суперкльовою чірлідеркою точно не була, тож ніколи не бачила себе поряд із кимось таким. Але я вважаю, що він вродливий. Це не найважливіша його риса, але це приємно… і він робить справді класних діток!", - заявила матуся трьох синів.

Іще Гвен згадала, як батьки навчали її, що музика може бути лише хобі, а не фахом, і виявилися неправі. Співачка отримує задоволення від того, що робить, і не женеться за перемогами.

"Я ніколи не досягала тої риски, коли відчувала: "Окей, я це зробила, я номер один!" Це дивовижне відчуття, стати номером один, але воно не настільки різниться від того, коли ти – не номер один. Річ насправді в шляху – ось де радість. Річ не в кінцевому результаті, бо кінця не буває ніколи", - пояснила Стефані.

Нагадаємо, кілька років тому скандальна рокерша Кортні Лав на весь світ заявила, що Россдейл зраджував із нею свою дружину. Також з'ясувалося, що в молодості Гевін крутив роман із трансвеститом. Не зраділа Гвен, і коли дізналася, що в чоловіка є доросла донька від колишньої подружки.

Проте подружжя змогло зберегти свої стосунки, і навесні 2014-го року в них народився третій синок.

Фото з Instagram Гвен Стефані

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів