Ештон Катчер відповідає за доччині підгузки

4 лютого 2015, 13:03

Американська акторська пара, Ештон Катчер та Міла Куніс продовжують інтригувати шанувальників, не підтверджуючи, але й не спростовуючи чуток про своє таємне весілля.

Зате новоспечена матуся дівчинки Вайатт розказала, хто в їхній сім'ї відповідає за зміну брудних підгузків.

Міла говорила про це в ток-шоу Еллен ДеДженерес, повідомляє "The Daily Mail".

"Зміна підгузків – це повністю його справа… Тієї секунди, як вона народилася, він надягнув першого підгузка. І відтоді змінив силу-силенну підгузків. Якщо він удома, підгузок змінює він. Він став майстром сповивання", - похвалила Ештона Міла.


"Він – прекрасний тато. Я б не впоралася з цим сама. Він на 100% бере в цьому участь", - додала актриса.

Ештон Катчер - майстер сповивання немовлят

Куніс підтвердила, що отримала від коханого за народження первістка коштовний подаруночок. Вона це точно заслужила, бо дитинка була дуже велика.

"Тому, що вона була така велика, була міцненька крихітка, ми проскочили стадію новонародженого… Їй 4 місяці, а вона носить одяг для 6-місячних. 6-9-місячних. Уже велика дівчинка", - поділилася Куніс.

Актрису тішить те, що перші три місяці вони з Катчером обійшлися без сторонньої допомоги з Вайатт. У такий спосіб вони з дитям змогли краще пізнати одне одних.

"Мені подобається та, що перші три місяці ми з нею не спали по ночах. Я пізнала її, а вона – мене, а тепер вона спить у своєму ліжечку в своїй кімнаті, і цей час для мене вже ніколи не повториться, тож це були справді приємні три місяці", - пояснила Міла.

Нагадаємо, Ештон Катчер порівнював новонароджену дочку з новим телефоном, у якого поки працюють не всі функції.

Фото з Facebook Ештона Катчера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів