Стросс-Кана можуть посадити на 10 років

4 лютого 2015, 11:40

Скандальний французький політик, екс-голова Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан не був визнаний винним у зґвалтуванні, зате може сісти на 10 років за звідництво.

65-річному чоловікові закидають участь в організацію оргій, під час яких жінки отримували гроші за інтимні розваги з заможними бізнесменами.

Стросс-Кану загрожує звинувачення в звідництві з обтяжуючими обставинами. Про це повідомляє "The New York Times".

У Франції секс із повіями не є незаконним, зате сексуальні домагання та звідництво – так.


Як пишуть "NY Daily News", одним зі свідків у справі є жінка на йменні Сільві. Вона розповідає, що отримала чоботи вартісю в 1300 доларів за участь у секс-вечірках, а також за те, що дозволила Стросс-Кану подивитися, як вона займається сексом із чоловіками у лісі поблизу Парижа.

Стросс-Кан може сісти на 10 років та заплатити чималий штраф

Як відомо, Стросс-Кан не заперечував, що бував на подібних секс-вечірках, але стверджував, що гадки не мав, що всі ті пані – повії. Більше того, свого часу політик запевняв, що взагалі боїться жриць кохання і не користується їхніми послугами.

Захисники Домініка стверджують, що бік обвинувачення намагається криміналізувати сексуальну пристрасть та зробити їхнього клієнта жертвою пуританського, політично вмотивованого "полювання на відьом".

Окрім Стросс-Кана підозрюються в участі в групі звідників ще 13 осіб. Зокрема це власник секс-клубу, під час прослуховування поліцією телефонних розмов котрого і спливло ім'я політика.

Як пише "People", Стросс-Кан постане перед судом 10-го лютого. Якщо провину екс-голови МВФ буде доведено, йому загрожує до 10 років тюрми та штраф у розмірі понад 1,5 мільйона євро.

Фото з Facebook Домініка Стросс-Кана

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів