Стросс-Кан боїться повій

2 грудня 2011, 10:44

Колишній голова Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан зізнався, що він отримував задоволення від сексуальних оргій по всьому світу. Втім, французький секс-гігант не користується послугами проституток. Він їх просто боїться.

Стросс-Кан, якого щонайменше дві жінки звинуватили у спробі зґвалтування, визнає, що розкуте статеве життя позбавило його шансу стати президентом Франції, пише "The Sun".

Однак політик запевняє, що ніколи не платив за секс жінкам, з якими мав інтимні стосунки.

Якби не секс-скандал, політична кар'єра Стросс-Кана склалася б інакше

"Я брав участь у секс-вечірках, це правда, але, як правило, на цих заходах не було повій. Повії та сутенери викликають в мене жах", - зазначив Стросс-Кан.


До того ж, екс-голова міжнародного валютного фонду глибоко шкодує через інцидент із покоївкою нью-йоркського готелю, що стався у травні цього року.

"Нічого б не сталося, якби не ця пригода… Я міг би бути президентом. Тепер я не в тій позиції, от і все", - сказав Стросс-Кан.

Нагадаємо, секс-скандал за участю Домініка Стросс-Кана розпочався у травні цього року, коли покоївка готелю заявила про зґвалтування. Пізніше у липні журналістка звинуватила Стросс-Кана у згвалтуванні.

Фото Reuters з сайту IBTimes

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів