Арбеніна пройшла перший рубіж материнства. ФОТО

5 лютого 2015, 11:43

Російська співачка Діана Арбеніна написала зворушливий пост до дня народження своїх дітей - двійнят Марти і Артема.

Про перші 5 років з малюками артистка розповіла у своєму Facebook:

"Моїм дітям 5 років. 5 років я старалася. Я намагалася бути хорошою мамою. Я намагалася позбутися гидоти, яка з'явилася в мені до їхнього народження. Я намагалася бути цільною і не відпускати свій розум. Я привчала себе не боятися смерті і хвороби. Я виховувала себе стояти до кінця і зустрічатися віч-на-віч з тим що не могла зрозуміти але з чим повинна була впоратися. І у мене вийшло. Поки вийшло. Ми пройшли перший рубіж - 5 років".

Арбеніна зізналася, що її діти - хороші, відважні тоненькі, хоробрі, допитливі.


"Вони справно чистять зуби по тринадцять разів з кожного боку. Вони справно ігнорують їжу в ресторанах. Вони слухняно ходять у дитячий садок і жодного разу не заплакали проводжаючи мене на гастролі. Вони знають 50 відсотків моїх пісень. Це багато", - жартома відзначила Діана.

Арбеніна вже п'ять років є мамою

"Марта навчилася не плакати навіть засунув ногу в спиці велосипеда. Адже мама не плаче. І тому Марта теж не плаче, а дивиться на мене розширеними від болю зіницями коли я несу її в травмпункт і по моїх руках тече її кров. І ми жартуємо. Ми боремося. Я - в 40. Марта - в 5", - написала співачка про донечку.

Про сина Арбеніна також не забула сказати кілька слів:

"Артем виносить мене на собі. Хворіє коли я хворію. Щасливий від моєї радості. Ніхто не знає мене внутрішню так досконально як він. Тільки він бачить як я плачу всередині. Тільки я бачу як він плаче без сліз. Він ходить за мною сьогодні. Він притискається до моїх ніг і каже "матуся, а я тебе дуже дуже сильно люблю". І це рефрен сьогоднішнього дня. Сьогодні моїм дітям п'ять років. З глузду з'їхати. 5 років!! І не збожеволіти".

Нагадаємо, Діана Арбеніна стала мамою 4-го лютого 2010-го року. Малюки з'явилися на світ в спеціалізованій американській клініці і мають подвійне громадянство.

Свою вагітність Арбеніна ретельно приховувала. Згодом співачка повідомила, що батьком Артема та Марти є бізнесмен з Америки. Пізніше Діана відзначила, що розлучилася з ним і виховує дітей самостійно.

Фото з Facebook Арбеніної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів