Арбеніна: Від слів про братовбивчу війну в Україні я не відмовлюся

19 листопада 2014, 11:49

Російська співачка Діана Арбеніна розповіла про те, як їй та її групі "перекрили кисень".

Лідер "Ночных снайперов" запевнила, що вона спокійно сприймає цькування й не збирається відмовлятися від своїх слів, що в Україні точиться братовбивча війна.

Про все це Арбеніна розповіла в інтерв'ю "Газете.ру".

"Група сказала, що "буде зі мною до кінця", причому не тільки музиканти, але і технік, адміністратор, звукорежисер. Ми зараз, звичайно, в сенсі фінансів переживаємо досить похмурі часи. Загалом і в цілому можна сказати, що нам перекрили кисень. Але внутрішня атмосфера в колективі здорова. Ті рідкісні концерти, які ми граємо за межами Росії, виходять класними, молодими і забійними", - запевнила Діана.


За словами артистки, скасування концертів у Росії відбувається за двома сценаріями: або власник клубу, де мав відбутися виступ, прямо каже, що не дасть співати, або ж вигадують інші термінові заходи на цей день.

Арбеніна не збирається відмовлятися від своїх слів

"В деяких містах організатори наших концертів чують: почекайте трохи, і навесні зможете виступати у нас в місті. Цікаво, а що ж зміниться? Від своїх слів, що в Україні йде братовбивча війна, я не відмовлюся, як і від того, що музикант повинен закликати до миру і не боятися цього", - зауважила Арбеніна.

Співачка запевнила, що не бере близько до серця той факт, що фактично почалося цькування її на території Росії:

"Внутрішньо я абсолютно спокійна. Я прекрасно розумію, що мене підставили українські та російські ЗМІ, спотворивши мої слова, сказані в Києві, приписавши мені те, що чого я не говорила. А я у відповідь не стала бігати, благати і вимагати спростувань. Просто покрутила пальцем біля скроні і стала жити далі".

Нагадаємо, після виступу Діани Арбеніної у Києві масово почали скасовувати її концерти в Росії.

Фото з Facebook Арбеніної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів