Рейнолдс: Я використав би свою дружину як живий щит

6 лютого 2015, 10:15

Американський актор Райан Рейнолдс розповів, як сильно він любить свою дружину Блейк Лайвлі. Але якби небезпека загрожувала їхній доньці, він використав би кохану як живий щит, щоби захистити дитя.

Іще, беручи участь в одному з ток-шоу, Рейнолдс натякнув, як зветься їхня мала.

Про це пише "Contact Music".

"Я не з тих, хто робить блювотні сентиментальні заяви в ефірі, але коли в нас народилося це маля, я ще дужче закохався в свою дружину, так, як не було ніколи в моєму житті. Мені навіть не віриться", - поділився екс-чоловік Скарлетт Йохансон.


"Я завжди казав: "Я б прийняв кулю за тебе. Я ніколи не любитиму нікого так, як люблю тебе." Так я казав своїй дружині. Але тієї секунди, як я глянув в очі цієї дитини, тієї самої миті я зрозумів, що якби нас атакували, я б використав мою дружину як живий щит, щоби захистити це дитя", - зізнався він.

Рейнолдс пожертвував би Лайвлі задля порятунку доньки

У більш жартівливому тоні Райан говорив про ім'я доньки, яке вони з Блейк поки не хочуть оголошувати на весь світ.

"Ім'я є. Я висував ідею взагалі не називати дитину, щоби бути взагалі оригінальними, але ім'я ми дали. Я просто не хочу його називати, розумієте, в медіа-контексті. Я розповідаю про нього всім, кого зустрічаю, тож воно стане відомим", - пояснив актор.

Ведучий намагався відгадати, що ж це за ім'я, і врешті видушив із Рейнолдса, що дівчинку назвали на честь однієї з родичок. Актор лише вточнив, що донька зветься не Елейн, як його теща.

Нагадаємо, днями Рейнолдс пожалівся, що донечка, яка народилася передчасно, має неспокійний сон, і вони з жінкою встають до неї вночі "по 45 разів".

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Райанові Рейнолдсу та Блейк Лайвлі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів