Міддлтон і принц Вільям дізналися стать дитини і обрали їй ім'я - ЗМІ

6 лютого 2015, 14:43

Принц Вільям та Кетрін Міддлтон буцімто готуються до народження донечки, яку назвуть Діаною.

Про це повідомляє "Ok! Magazine" з посиланням на джерела з оточення королівської родини.

Як відомо, сама Міддлтон кілька тижнів тому казала, що досі не знає хто в ній ворушиться. Але інформатори видання запевняють, що у герцогині і герцога Кембриджських буде дівчинка.

"Кейт і Вільям дізналися, що вони чекають на дівчинку під час УЗД-сканування на 21-му тижні вагітності. Відтоді гостро стало питання про ім'я для донечки", - зауважив інформатор.


ЗМІ запевняють, що Кейт і Вільям знають стать дитини та навіть обрали їй ім'я

Раніше Міддлтон з коханим обирали між чимось дуже традиційним, на кшталт Елізабет чи Марія, або ж між таким іменем, яке має для них багато сенсу.

За словами джерела, Вільям і Кейт вирішили таки зупинитися на останньому й дати своїй донечці ім'я Діана - на честь покійної мами принці Вільяма і Гаррі.

Подейкують, навіть королева Єлизавета ІІ погодилася на це. Хоча раніше були чутки, що монарх категорично проти, аби її онука носила ім'я покійної невістки.

Нагадаємо, про другу вагітніть Кейт Міддлтон стало відомо у вересні 2014-го року. Маля має з'явитися на світ у квітні цього року.

Первісток пари принц Джордж, який народився 22-го липня 2013-го року, став третім у черзі на королівський престол і отримав титул першого в історії Великобританії принца Кембриджського.

Прінтскрін "Ok! Magazine"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів