Близькі доньки Х'юстон почали чубитися через її похорон?

9 лютого 2015, 18:09

Донька співачки Вітні Х'юстон уже десятий день перебуває на межі життя та смерті, і її близькі досі плекають надію на диво.

Тим не менш напруга та давня спільна неприязнь між рідними покійної Вітні та її екс-чоловіком Боббі Брауном вже почала вириватися назовні. Обидві сторони готуються до війни через похорон дівчини.

Про це повідомляє "The Mirror".

Браун не забув, як три роки тому, коли ховали Х'юстон, її родичі оголосили його персоною нон ґрата. Чоловік рішуче налаштований не допустити цього на сей раз, коли він проводжатиме в останній путь рідну доньку.


"Х'юстони по сей день винуватять Боббі в тому, що життя Вітні вийшло з-під контролю, вважаючи, що це він завів її на криву стежку", - свідчить джерело.

Боббі Крістіна досі лишається на межі життя та смерті

"Як Вітні померла, вони не дали Боббі ні слова сказати на її похороні, але оскільки Боббі (Крістіна) – його донька, в них нема вибору", - зазначає інформатор.

Як відомо, надії на одужання дівчини лишилося мало. Проте її близькі в ніч із понеділка на вівторок вирішили влаштувати бдіння при свічках, щоби помолитися за неї.

"Жодних змін. Ми сподіваємося, що Господь здійснить із нею диво, і буде слава його", - поділився один із родичів Кріссі із "People".

"Хай доктори публічно заявляють, що те, що вона відкривала очі – це не добрий знак, і не поганий… Хай медіа повідомляють, що вона у комі… Хай ваш сусід не має сподівань…", - написав у своєму Facebook кузен Боббі Крістіни, Джерод Браун, тричі проставивши тег # #StillPrayforBK (Продовжуйте молитися за Боббі Крістіну).

Як відомо, поліція почала підозрювати, що до трагічного випадку з Кріссі може бути причетний прийомний син Вітні Х'юстон, Нік Гордон. Молоді люди жили як чоловік та дружина, хоча офіційно не були одружені.

Нагадаємо, в середу, 11-го лютого виповниться три роки від дня смерті Вітні Х'юстон. Нагадаємо, артистку, так само, як і її єдину дочку, знайшли втопленою в ванні.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів