Дочку Х'юстон перевели в іншу лікарню і з'ясували правду про її шлюб

4 лютого 2015, 14:44

Єдина донька і спадкоємиця покійної співачки Вітні Х'юстон Боббі Крістіна Браун, схоже, мала проблеми з наркотиками і збрехала про своє весілля.

21-річна дівчина, яка нині перебуває у комі й бореться за своє життя, офіційно не заміжня.

Про це заявив адвокат її батька Боббі Брауна, пише "The Daily Mail".

Після смерті матері три роки тому Боббі зблизилася з "прийомним братом" Ніком Гордоном, яким багато років опікувалая Вітні Х'юстон. У січні минулого року пара оголосила про своє одруження, продемонструвавши фото обручок. Однак офіційно їх весілля так і не підтверджене.


Як повідомлялося раніше, дочці Х'юстон буцімто стало краще. Однак у вівторок дівчину перевели до лікарні в Атланті, де й продовжать лікування.

Боббі насправді не вийшла заміж за зведеного брата

Наразі Боббі Крістіна перебуває у медичній комі й, за твердженням сім'ї, дихає за допомогою штучної вентиляції легень.

До слова, сім'я Боббі Крістіни підтвердила, що під час більш ретельного обшуку у будинку дівчини були знайдені наркотики.

Цікаво, що одним з тих, хто виявив Кріссі непритомною у ванній став такий собі Максвелл Байрон Ломас.

24-річний чоловік буцімто є давнім другом Боббі Крістіни та її коханого Ніка Гордона. Водночас журналісти з'ясували, що Ломас також має відношення до наркотиків.

Ще 14-го січня хлопця було заарештовано за поширення наркотиків. Пізніше його випустили під заставу. На рахунку Ломаса звинувачення у зберіганні марихуани з метою її поширення, володіння вогнепальною зброєю тощо.

Нагадаємо, Вітні Х'юстон знайшли мертвою в ванні 11-го лютого 2012-го року. Тоді її донечка Боббі Крістіна пережила нервовий зрив. Кожні роковини смерті коханої матері дівчина переживала дуже тяжко, подейкували, рідні боялися, щоби вона собі чогось не заподіяла.

Фото з Twitter Боббі Крістіни Браун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів