Мерилін Менсон: Вірю в прибульців та янголів

10 лютого 2015, 17:03

Американський рокер Мерилін Менсон заявив, що вірить у те, що в світі існують і демони, і янголи, і прибульці.

Іще артист розповів про зміни, які сталися в його житті за останній, непростий рік.

Про це Менсон говорив у інтерв’ю журналові "Paper", для обкладинки якого знявся з густим макіяжем та вушками Мікі-Мауса.

"Із боку людини це справжнє нахабство, створити Бога, заявити, що Бог створив людину, і після цього чекати, що світові не настане кінець. Думаю, це з боку людини дурість. Навіть якби ви знали відповіді на життєві запитання, хіба б комусь сказали? Це вічне питання: бути ідіотом чи не бути ідіотом", - зазначив музикант.


"Я вірю в речі, що лежать за межею нашого розуміння: прибульців, янголів, демонів, які б вони не були… Я не боюся жодних привидів", - поділився 46-річний Мерилін.

Менсон вірить у існування янголів, демонів та прибульців

Вочевидь, вірить артист і в існування "суккубів та гарпій". Принаймні саме такими він вважає жінок, які проголошують себе музами зірок. До слова, Менсон підкреслив, що він – саме рок-зірка, а не селебріті, і між цими двома поняттями є велика різниця.

На свою нинішню подругу, фотографа та модель Ліндсей Усіч, Мерилін не дивиться, як на свою музу. Він зізнався, що в романтичному сенсі минулий рік для них був непростим.

"У романтичному сенсі це рік був тяжкий, коли я перевернув себе з ніг на голову, це було непросто для людей, які мені справді близькі – бо одного дня я сказав: Завтра я зміню весь свій спосіб життя", - розповів Менсон.

Зміни, зокрема, торкнулися режиму дня зірки. Зі слів Менсона, тепер він встає вранці, займається з тренером. Іще рокер заявив, що кинув пити абсент.

Нагадаємо, в одному з нещодавніх своїх інтерв’ю Мерилін Менсон зізнався, що змалку понад усе ненавидить Різдво.

Фото обкладинки журналу "Paper" з Twitter Мериліна Менсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів