Дочці Х'юстон дадуть померти в річницю смерті матері?

10 лютого 2015, 17:44

Єдину доньку покійної співачки Вітні Хюстон, яка перебуває в комі, можуть відключити від апарату штучного життєзабезпечення у середу, 11-го лютого.

Це буде третя річниця смерті артистки. Рідні 21-річної Боббі Крістіни вірять, що в такий спосіб мати й донька, котрі дуже любили одна одну, возз’єднаються.

Про це повідомили джерела "New York Post".

Вчинити так запропонувала бабуся, Сіссі Х'юстон. Пристали на це й родичі дівчини з боку батька. Вони погодилися з невтішним вироком лікарів, що надії на порятунок Кріссі вже немає, і її мозок мертвий.


"Це єдина річ, відносно якої вони змогли дійти згоди – що її вже нема, і їй більше нічим не можна помогти", - зазначив інформатор.

Дочку Вітні Х'юстон відключать від апарату життєзабезпечення в річницю смерті співачки?

Тим часом поліція намагається розібратися, що ж сталося з Боббі Крістіною того дня, коли її знайшли утопленою в ванні. Нагадаємо, під підозрою прийомний син Вітні Х'юстон, Нік Гордон, якого Кріссі називала своїм чоловіком.

Як повідомляло "CNN", на обличчі дівчини були виявлені певні ушкодження. Правоохоронці хочуть з'ясувати, чи не було в Боббі Крістіни конфлікта з Ніком, у якого раніше були інциденти з домашнім насильством.

Щоправда, подруга Кріссі та Ніка, продюсерка Дафна Барак вважає, що сліди на обличчі та тілі дівчини могли з'явитися внаслідок спроб парубка її реанімувати. Вона повідомила "Radar Online", що в телефонній розмові з нею Гордон згадав, що ненавмисне подряпав груди Боббі Крістіни, коли робив їй непрямий масаж серця.

Нагадаємо, ніч із понеділка на вівторок близькі Боббі Крістіни провели в молитвах, благаючи про диво.

Фото з Instagram Боббі Крістіни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів