Доньку Вітні Х'юстон поки що "не відпустять до мами"

11 лютого 2015, 13:42

Єдину доньку покійної співачки Вітні Х'юстон Боббі Крістіну не відключатимуть від апарату життєзабезпечення 11-го лютого.

Чутки про те, що Кріссі "відпустять" в третю річницю смерті Вітні спростував адвокат Боббі Брауна.

Юрист також натякнув, що журналістам доведеться відповідати за розповсюдження брехливої інформації, пише "NY Daily News".

"Неправдиві повідомлення, які продовжують з'являтися у пресі і в Інтернеті є кричущими... Ми візьмемося за них в належний час. Зокрема, до неправдивих повідомлень "ТМZ", "National Enquirer", "The Atlanta Journal Constitution" і "The Daily Mail" (Великобританія) з посиланням на джерела в поліції, джерела сім'ї і самого Боббі Брауна, буде найбільше моєї уваги", - сказав адвокат.


Адвокат Боббі Брауна спростував чутки, що Кріссі "відпустять" 11-го лютого - в третю річницю смерті Вітні Х'юстон

Разом зі спростуванням чуток про відключення Боббі Крістіни також з'явилася інформація, що 21-річний дівчині стало ліпше.

Принаймні члени сім'ї вірять, що донька Вітні Х'юстон ще бореться за своє життя.

"Вона прогресує. Їй стає краще. Ми просто просимо, щоб люди продовжували молитися", - сказала Тіна Браун, старша сестра співачки Боббі Браун і тітка Боббі Крістіни.

Нагадаємо, в середу, 11-го лютого виповнюється три роки від дня смерті Вітні Х'юстон. Артистку, так само, як і її єдину дочку, знайшли втопленою в ванні.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів