Візажист Уми Турман спростував чутки про пластику обличчя

12 лютого 2015, 12:08

Голлівудська актриса Ума Турман не робила пластичної операції, а її "непізнаваність" - лише дива макіяжу. Про це заявив візажист зірки.

Відповідальний за макіяж на обличчі Уми Трой Серратт прокоментував чутки про можливу пластику обличчя зірки "Вбити Білла", пише "People".

"Чесно кажучи, я дуже здивований розмовами на цю тему. Я гадав, що зараз уже всі в суспільстві обізнані про роль макіяжу як засобу творчого самовираження в світі моди і, зокрема, в світі шоу-бізнесу", - зауважив візажист.

Візажист Уми Турман поспішив заявити, що вона змінилась завдяки макіяжу

"Я думаю, що жінки повинні бути відкритими і вільно експериментувати з різними образами - це тільки макіяж, наприкінці дня все це змивається", - додав Серратт.


Візажист назвав образ Уми Турман, який викликав стільки галасу, "легким паризьким шиком". Майстер макіяжу пояснив, що вони з актрисою вирішили зробити акцент на губах і кольорі обличчя. А от вії навмисне взагалі не стали фарбувати.

Нагадаємо, днями Ума Турман з'явилася на людях з дещо дивним обличчям. Одразу ж виникли чутки про те, що актриса вдалася до пластичних процедур.

Прінтскрін "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів