Кобзон опинився в "чорному списку" Євросоюзу

16 лютого 2015, 10:21

Російського співака і депутата Йосипа Кобзона внесли до "чорного списку" Євросоюзу.

ЄС розширив список росіян, щодо яких вводяться санкції, повідомляє "ТАСС" з посиланням на Офіційний журнал Євросоюзу.

Кобзон тепер ще в "чорному списку" Євросоюзу

Цього разу серед "неугодних" опинився і Йосип Кобзон. Також у "чорний список" потрапили заступники міністрів оборони Росії Анатолій Антонов і Аркадій Бахін, депутат Держдуми від КПРФ Валерій Рашкін.

Кобзон вже встиг прокоментувати новину про те, що тепер його торкнулися санкції ЄС. Співак традиційно заявив, що щасливий опинитися в "чорному списку".


"Я дуже задоволений, що опинився в цьому чорному списку Євросоюзу. Це той список, яким варто пишатися. Що вдієш - це все вплив американських негідників", - розповів "Супер.ру" у телефонній розмові Кобзон.

"Усі інші країни, які підпорядковуються американцям, - маріонетки. Мене не дивує це рішення. Є країни, які на все, що відбувається спокійно реагують. Лікуватися можна і в своїй країні, а якщо і не у нас, то можна там, де можна. Гастролювати, незважаючи на свій вік, теж можу. Мене це засмучує, але не настільки, щоб надавати цьому велике значення", - додав він.

Нагадаємо, Кобзон активно підтримує антиукраїнську позицію Кремля. Співак не лише приїздив співати бойовикам на Донбас, а й продавав футболки з написом "Новоросія" у Держдумі.

Фото "Супер.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів