Вагітна Кейт Міддлтон бореться з депресією

17 лютого 2015, 11:46

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон взялася боротися з дитячою депресією.

Вагітна дружина принца Вільяма записала відеозвернення на підтримку першого "Тижня дитячого психічного здоров'я у Великобританії", йдеться на офіційній сторінці Facebook Британської монархії.

Своїм зверненням Міддлтон привертає увагу до організації "Place2Be", що займається проблемами психічного здоров'я юних жителів Великобританії, у тому числі дитячої депресії.

"Психічний стан здоров'я дитини так само важливий, як і фізичне здоров'я і заслуговує такої ж належної підтримки", - каже герцогиня.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

33-річна Кетрін говорить про те, що вона і її чоловік, принц Вільям, бачили, як діти самостійно намагаються впоратися з залякуванням, смертю близьких, розлученням батьків і іншими серйозними проблемами, які зрештою можуть призвести до "депресії, наркоманії і фізичного ушкодження".

"Багато дітей не отримують психологічної допомоги, хоча вони її потребують. Ми з Вільямом віримо, що подібна підтримка в дитинстві допоможе уникнути більш глобальних проблем у дорослому житті", - зазначила вона.

Нагадаємо, наразі Кейт Міддлтон чекає на другу дитину від принца Вільяма. Маля має з'явитися на світ у квітні. Подейкують, що це буде дівчинка і назвуть її Діаною.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів