Jay-Z відмовляється визнати сина?

18 лютого 2015, 17:56

В одного з найбагатших реперів світу, чоловіка співачки Бейонсе, Jay-Z може виявитися вже дорослий син.

Про те, що зірка є його біо-батьком, заявив 21-річний Раймір Саттерсвейт. Парубок, котрий теж виконує реп, намагається довести це в суді.

Він подав позов у 2014-му році, повідомляє "Radar Online" з посиланням на "The National Enquirer".

Раймір стверджує, що його матір, Ванда мала роман із Jay-Z у 1990-х. Позивач упевнений, що його відомий батько використав весь свій вплив задля того, щоби це приховати.


У 2010-му році до суду зверталася сама Ванда. Вона вимагала, щоби Jay-Z змусили пройти тест на батьківство, проте суд не задовольнив її прохання.

У Jay-Z є 21-річний син?

Раймір, інтереси якого зараз представляє юридичний опікун, заявляє, що біо-батько збрехав судові, щоби уникнути ДНК-перевірки. Зокрема артист та його адвокат буцімто наддали фальшиві докази того, що Jay-Z жив у Нью-Йорку, а не в Нью-Джерсі в той час, коли в нього міг бути зв'язок із Вандою. Насправді ж за адресою на Бродвеї, яку артист вказав, знаходився його офіс, а не оселя.

Журнал звернувся до пластичного хірурга Ентоні Яна з проханням порівняти фото Саттерсвейта та Jay-Z й зробити припущення, чи можуть вони виявитися родичами.

"Будова лиця здається дуже схожою! Це може бути ознакою спадковості", - зазначив він.

Узяти коментар у речника Jay-Z виданню не вдалося.

Нагадаємо, чутки про те, що в артиста, крім 3-річної Блю Айві від Бейонсе, ще є діти, ходять уже не вперше. Подейкують, Jay-Z має сина від екс-подружки, моделі Шенелл Скотт, які заплатив 1 мільйон доларів за те, що його ім'я не фігуруватиме в свідоцтві про народження хлопця.

Фото з Instagram Jay-Z та з сайту Райміра Саттерсвейта

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів