Х'ю Гранта більше не збуджує порно

20 лютого 2015, 15:45

Британський актор Х'ю Грант зізнався, що вже зо три роки його перестали збуджувати порнофільми. 54-річна зірка вбачає тут зв'язок зі своєю багатодітністю.

Іще Х'ю пояснив, за що його, певно, ненавидить Джулія Робертс.

Про це Грант говорив в ефірі американського телешоу, пише "The Daily Mail".

Актор із гордістю повідомив, що востаннє дивився порно три роки тому, і фільм лишив його байдужим.


"Я був наче холодна індичка", - запевнив він.

"Тепер у мене є троє дітей. Гадаю, це корелюється", - додав Грант.

Як відомо, дочку та сина акторові народила китайська акторка Тінглен Хонг. А у перерві між її вагітностями велелюбний Х'ю встиг зробити дитинку шведській телепродюсерці Анні Еберштейн.

Х'ю Гранта більше не заводять порнофільми

Як пише видання, торік Грант розповів газеті "Nöjesbladet", він бачиться з хлопчиком і дуже його любить. Актор запевнив, що з Анною вони – добрі друзі.

А ось із Джулією Робертс в актора, схоже, не такі стосунки. Як підозрює Х'ю, зірка, з котрою вони зіграли в "Ноттінг Хілл", його досі ненавидить.

"Гадаю, я забагато кепкував із розміру її рота. Наприклад, цікавився, чи є луна, як я її цілую. Але насправді вона була чудова і дуже, дуже вродлива", - запевнив він.

Також Грант зазначив, що дуже симпатизує Сандрі Баллок та Сарі Джессіці Паркер. Звісно, згадав актор і Елізабет Херлі, з якою вони колись були парою. Х'ю, котрий є хрещеним батьком сина Ліз, розповів, що вони з нею друзі, і що вона перша, кому від дзвонить, як йому скрутно.

Нагадаємо, в одному з нещодавніх інтерв’ю актор згадував, як крутив попою перед геями.

Фото з Facebook-сторінки, присвяченої Х'ю Гранту

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів