Том Хенкс не любить синової музики, але пишається

26 лютого 2015, 10:58

Американський актор Том Хенкс зізнався, що не є поціновувачем реп-музики, навіть творчості свого середнього сина Честера (Чета).

Проте кінозірка все одно ним пишається, запевнив він "NY Daily News".

"Я не можу чесно сказати, що мені подобається слухати такі тексти в ньому, але не лише його, а й так само чиїсь інші", - поділився Том.

Зі слів актора, він, тим не менш, дуже пишається тим, як його син уперто іде до своєї мети.


"Що я люблю в своїй дитині, так це те, що він діє. Багато людей сидять собі та чекають, доки не задзвонить телефон, чекають, доки хтось не запросить їх щось зробити, а моя дитина сам це робить, робить це вже шість років", - поділився він.

Старший син Хенкса, Колін, теж пішов в акторство, а донька Елізабет – у письменництво. Вони не питають у відомого тата порад, та й сам 58-річний Том упевнений, що не має жодного секретного знання, яке мусив би їм передати.

"Я завжди їм кажу: "Надішліть мені (свою роботу), коли, на вашу думку, буде готова, і вони мені надсилають. Я можу бути лише фанатом того, що вони створили", - пояснив Том.

"У мене нема секретів, щоби чинити вплив на когось. На жаль, нема", - додав актор.

Нагадаємо, в Честера Хенкса були проблем из наркотиками. Нещодавно парубок відверто про це заявив, добровільно пройшовши курс реабілітації.

Як відомо, Колін та Елізабет – діти кінозірки від першого шлюбу. Честера і Трумена народила йому друга дружина Рита Вілсон.

Фото зі сторінки Whosay Тома Хенкса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів