Кардашян із Вестом втяглися в епічну інтернет-суперечку щодо сукні

27 лютого 2015, 14:24

Смугаста сукенка цими днями спричинила справжню бурю в Інтернеті. Питання, якого ж вона кольору посіяло розлад навіть у зірковій родині Кім Кардашян та Каньє Веста.

До палких обговорень в соцмережах під тегом #TheDress долучилися й інші селебрітіз, зокрема Тейлор Свіфт, Джуліанна Мур та Джастін Бібер.

Про це пише "Business Insider".

"Біло-золотава чи синьо-чорна?" стало темою для суперечок в Інтернеті

Почалося з того, що одна дівчина виклала в Tumblr фото сукні, яку вона побачила на нещодавньому весіллі друзів. Згоди щодо того, яка ж вона: синьо-чорна чи біло-золотава, спершу не змогли дійти друзі авторки посту. Уже незабаром ця дискусія, наче лісова пожежа, охопила Інтернет.


"Якого кольору ця сукня? Я бачу білий та золотий. Каньє бачить чорний та синій, хто дальтонік?", - запитала в своєму Twitter Кім Кардашян, підливши олії в вогонь.

Кім Кардашян із Вестом теж посперечалися

Думки коментаторів також розділилися, хтось став на бік Кім, хтось підтримав Каньє. Посипалися й жартівливі коментарі на кшталт "молимося за ваш шлюб", дотепники заходилися малювати фотожаби на цю тему.

На думку акторки Джуліанни Мур, сукня біло-золотава. Свіфт із Бібером проголосували за синьо-чорну, і таки, як і Вест, виявилися праві.

Про зіркову пару встигли створити веселу картинку

Приз за найвлучніший коментар у Twitter видання "The Daily Mail" віддає американській моделі Кріссі Тейген, котра зазначила: "Блін, плаття огидне".

Злощасна сукня, що спричинила масовий обман зору, продається на сайті Amazon, й інтернет-користувачі вправляються в дотепності й там.

"Через цю сукню я втратив усіх друзів, і тепер мені так самотньо", - написав один із них.

"Де опція білий із золотавим?! Знаю, вона десь існує, мусить існувати!", - заявив інший.

Фото з соцмереж, прінтскрін із Twitter Кім Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів