Дженніфер Лопес розказала про найкращих коханців

3 березня 2015, 12:23

Американська акторка та співачка Дженніфер Лопес поки що вперто не підтверджує, що знов підпустила до себе свого екс-фаворита Каспера Смарта.

Зате 45-річна артистка запевнила: танцівники та співаки – це найкращі коханці.

Така заяві Джей Ло зробила в інтерв’ю журналові "Loaded", пише "Contact Music".

На запитання, чоловіки яких професій, на її думку, вправніші в ліжку, зірка відповіла: "Я б сказала, що співаки та танцівники".

Як відомо, Лопес, якраз була заміжня і за танцівником Крісом Джаддом, і за співаком Марком Ентоні, а ще зустрічалася з репером P.Diddy, тож, певно, знає, що каже. А ще артистка була заручена з Беном Аффлеком, котрий, як відомо, є актором, а не співаком чи танцюристом, тож тепер має привід замислитися.

Іще Дженніфер розповіла, що ставала жертвою зради коханого.

 Лопес вважає, що танцівники та співаки - найкращі коханці

"У мене були стосунки, де була невірність, і ти лишаєшся з відчуттям, ніби зробила щось неправильно, ніби це з тобою щось не так, тебе недостатньо, усі ці почуття, які нас мучать", - поділилася вона.

Зірку тішить те, що зрілі жінки тепер стали вважатися більш сексуальними, ніж це було раніше.

"Досі вважалося, що коли тобі 20, ти на піку, а далі скочуєшся. Гадаю, це уявлення змінилося, і ми привабливі, ми цікавіші, ми більш упевнені в собі, ніж були 10 років тому, і в цьому є щось сексуальне, що вабить усіх чоловіків", - запевнила Дженніфер.

"Я завжди почувалася сексі. Гадаю, зараз я більше почуваюся собою. Просто знаю себе краще, і це сексуально", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, Дженніфер вважає, що настав час покінчити зі старими штампами та сприймати романи старших жінок із молодшими чоловіками так само спокійно, як і стосунки старших чоловіків із юними панянками.

Фото з Instagram Дженніфер Лопес

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів